Horticult..., dé specialist in steen- en grindkorven...

Horticult is al ruim 7 jaar producent en leverancier van absolute topkwaliteit steen-/grindkorven en schuttingen en specialist in maatwerk!


Horticult wil door middel van deze website een volledig beeld geven van al haar producten en kwaliteiten. Onder 'Realisaties' vindt u bijvoorbeeld een overzicht van honderden door Horticult uitgevoerde projecten! Natuurlijk blijft elk project uniek en vraagt het om speciale aandacht. Daar is Horticult specialist in.

Heeft u na alle informatie specifieke vragen? Wilt u onze demotuin bezoeken, of op basis van uw eigen of ons ontwerp een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Bel +32(0)479 85 42 70 of stuur een mail naar info@horticult.beSteenkorven..., dé nieuwe trend

Steenkorven worden steeds vaker toegepast als schutting, keerwand of vijver-/zwembad omranding, maar ook als decoratief tuinmeubilair in de vorm van buitenhaarden, barbeques, tuinbanken, plantenbakken e.d. Ze zorgen voor een unieke aankleding van uw tuin en geven uw leefomgeving extra sfeer en cachet. Horticult steenkorven zijn uiterst praktisch, duurzaam, stabiel en kunnen in alle vormen, maten, kleuren en combinaties worden geleverd.


Eigen productie

Wij ontwerpen en produceren steenkorven volledig in eigen beheer voor particulieren, handelaren, aannemingsbedrijven, hoveniers en architecten. De topkwaliteit, het perfecte maatwerk en de uiterst stabiele plaatsing hebben er voor gezorgd dat Horticult in de afgelopen jaren door haar specialisatie een naam heeft verworven.


Totaalplan

Wij leveren ook stenen en grind voor het aankleden van uw tuin of oprit. Wilt u uw tuin volledig (her)inrichten, maak dan een afspraak met ons team hoveniers om samen de plannen en mogelijkheden te bespreken. De plaatsing van de steenkorven, de aanleg van uw oprit, terras(sen), beplanting en/of tuinverlichting vindt dan in één uitvoering plaats. Dat voorkomt eventuele fouten en werkt kostenbesparend. Wij adviseren u graag en deskundig.


Horticult steenkorven zorgen voor een unieke aankleding van uw tuin en geven uw leefomgeving extra sfeer en cachet.