Elk ontwerp uitvoerbaar...

De bijzondere kracht van Horticult is maatwerk...


Specifieke kennis

Bijzondere vormen, combinaties met andere materialen en het vooraf inmonteren van watervallen, brievenbussen, haarden, barbeques, verlichting en/of geïntegreerde beplantings- en hydrosystemen vraagt om speciale kennis..., dat is ons één van onze specialisaties. Bel of mail ons en maak vrijblijvend een afspraak.


Standaard of uniek ontwerp?

Horticult steenkorven kunnen ook in standaard-formaten worden geleverd. In de praktijk is het meestal zo dat lengte, breedte en hoogte wordt afgestemd op specifieke wensen. Dat kunnen onze ontwerpen zijn maar ook uw eigen ontwerp. De bijzondere kracht van Horticult is met name maatwerk.


Standaardkorven (kant en klaar)

Standaardkorven (1-2-3 Box en Easy Box) kunnen snel uit voorraad worden geleverd. U bestelt het aantal steenkorven en kiest de soort vulling (stenen/grind), afgestemd op de maaswijdte van de korf. Bij stenen/grind vindt u de juiste combinatiemogelijkheden. Natuurlijk adviseren wij u graag bij uw keuze. Vervolgens wordt uw bestelling + duidelijke handleiding voor een eenvoudige plaatsing bij u afgeleverd. Wij berekenen voor u de hoeveelheid vulling.

Easy Box
Easy Box

Eigen ontwerp

Beschikt u over genoeg inzicht en creativiteit, dan kunt u zelf op basis van de juiste maaswijdte van de draad, eenvoudig uw eigen ontwerp maken. Afmetingen daarbij zijn onbeperkt. U ontvangt dan van ons de uitgangspunten en adviezen voor een optimaal resultaat. Het is natuurlijk fantastisch om zoveel mogelijk uw eigen gevoel er in te kunnen leggen.


Maatwerk

Horticult beschikt over volledige materiaal-kennis, een ruime ervaring met praktische en creatieve oplossingen en een goed inschattingsvermogen van het uiteindelijke resultaat. Daardoor worden ontwerpen op verzoek van opdrachtgevers meestal door ons aangeleverd. U stuurt ons de gewenste maten en foto’s van de huidige situatie of wij komen bij u langs op locatie om ter plekke de mogelijkheden te bespreken. Daarbij is van groot belang om vooraf te bepalen welke accessoires tijdens de fabricage moeten worden ingebouwd. Daardoor kunnen details perfect worden opgelost, niet alleen esthetisch belangrijk maar ook voor een langere levensduur.