Horticult steenschuttingen slechts 90 mm diep

Mooie en smalle afscheidingen.

Horticult steenschuttingen (ook soms schorsschutting genoemd) zijn slechts 90 mm dik. Ze vormen daardoor een mooie en smalle afscheiding van uw tuin. Ze hebben dezelfde robuuste uitstraling van steenkorven maar nemen duidelijk veel minder plaats in. Hiermee bespaart u ruimte in uw tuin ten opzichte van steenkorven.


Perfecte stabiliteit door uniek systeem

Met het speciale stabiliteitssysteem wordt een strak resultaat bereikt, zonder buikvorming van de panelen. Volg onze plaatsingshandleiding om Horticult steenschuttingen eenvoudig te plaatsen en te vullen, deze wordt bij uw bestelling meegeleverd maar is ook hier te downloaden. Mits goed geplaatst kun je jarenlang genieten van deze mooie designschutting.


Horticult staat garant voor een duurzame steenkorf:

Alle Horticult steenschuttingen worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad, welke alle garantie biedt tegen doorroesten. 


TIP:   Een klein percentage van de natuurstenen kan door de mazen van het gaas vallen. Bestel daarom altijd iets meer stenen dan u denkt nodig te hebben. Achteraf stenen bijbestellen kan kleurverschil veroorzaken. Neem contact met ons op om de juiste hoeveelheid te berekenen.


Recente realisatie:

Project: Steenkorven met een verrassende en mooie gecombineerde vulling van stenen en houtsnippers.

Ter inspiratie een aantal voorbeelden van Horticult steenschuttingen

Een greep uit de verschillende projecten uit de afgelopen jaren. Oplossingen en ontwerpen door ons of door de opdrachtgever vormgegeven en/of geplaatst. Natuurlijk adviseren wij ook u graag voor een prachtige oplossing van uw wensen.