Horticult grindschuttingen slechts 50 - 100mm diep

Super snel te vullen met materialen vanaf 10mm!

Horticult smalle grindschuttingen/grindkorven zijn absoluut uniek in België. Ze zijn slechts 50 tot 100mm dik. De gepatenteerde constructie zorgt voor veel stevigheid en vanwege de uiterst dunne wanddikte besparen ze veel ruimte. Ze zijn ideaal als geluidswerende wand of als decoratief element in uw tuin.


De mogelijkheden zijn eindeloos

Omdat ze geprefabriceerd in diverse maten en pasklaar worden geleverd zijn ze eenvoudig te plaatsen. Het speciale fijnmazige binnendraad, maakt het mogelijk om de korf supersnel te vullen met diverse materialen vanaf 10 mm. Dat kan grind|split zijn van 8 - 16mm, natuursteentjes tot 40 mm, schelpen maar ook bijvoorbeeld houtsnippers.

Op de Horticult grindschuttingen kunnen klimplanten worden aangebracht, maar de schuttingen kunnen ook fantastisch worden gecombineerd met bijvoorbeeld hardhouten of kunststof schuttingdelen..., een lust voor het oog. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geplaatst tussen of voor hardhouten, betonnen of aluminium palen en afgesloten met een moderne afsluiting met metalen U-profielen maken de schuttingen tot strakke design wanden.


Horticult staat garant voor een duurzame steenkorf:

Alle Horticult grindschuttingen worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad, welke alle garantie biedt tegen doorroesten. 


TIP: Grindschuttingen kunnen weliswaar eenvoudig door uzelf worden geplaatst maar vragen voor een stabiele en duurzame ‘strakke’ plaatsing wel de nodige aandacht. Daarom wordt er een duidelijke handleiding bijgeleverd. Deze is ook hier te downloaden.


Recente realisatie:

Een strakke 'designwand' door de combinatie van grind- en kunststofschuttingen.

Ter inspiratie een aantal voorbeelden van Horticult grindschuttingen

Een greep uit de verschillende projecten uit de afgelopen jaren. Oplossingen en ontwerpen door ons of door de opdrachtgever vormgegeven en/of geplaatst. Natuurlijk adviseren wij ook u graag voor een prachtige oplossing van uw wensen.