Horticult levert uitsluitend topkwaliteit...

Breed assortiment

 Horticult levert een breed aanbod van topkwaliteit korven en schuttingen welke afgevuld kunnen worden met stenen, grind of ander materiaal. Bekijk de afzonderlijke productgroepen en ontdek welke uitvoering voor u het meest gepast is.


Bezoek onze demotuin

In onze demotuin staan verschillende opstellingen waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden, materialen en kwaliteiten.  


Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie, een vrijblijvend bezoek aan onze demotuin of een offerte? Maak dan gebruik van het formulier of bel (+32(0)479 85 42 70) of mail ons: info@horticult.be Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op


Duurzame investering

Gesteund door inmiddels 10 jaar ervaring weet Horticult als geen ander hoe steenkorven perfect gefabriceerd moeten worden. Niet alleen de vorm, een simpele vulwijze en eenvoudige montage van accessoires zijn in de afgelopen jaren belangrijk gebleken maar vooral ook de kwaliteit van draadmateriaal en de bevestiging van de verschillende onderdelen. Daardoor vormen Horticult steenkorven een zeer duurzame investering in uw project.

Geen roestvorming

De verschillende elementen van Horticult korven worden gevormd uit stalen draadmatten met een coating van 95% zink en 5% aluminium (bedekking 360 gr/m2). De gegarandeerde levensduur is daarmee ca. 75 jaar en 3 tot 5x langer dan van gegalvaniseerde draad. Onze zink/alu draad heeft een zelfherstellend vermogen waardoor doorroesten geen kans krijgt. Veel leveranciers werken met gegalvaniseerd of stalen draad. Let daar vooral op bij uw keuze.


Veilig en stabiel

Om een langdurige oplossing te garanderen is ook de constructie van de korven van groot belang. Horticult steenkorven worden in tegenstelling tot de korven van veel collega’s, altijd geleverd met meer dan voldoende stevige tussenschotten (4mm ø), waardoor Horticult korven stabieler zijn en strakker tonen. Buikvorming, verzakkingen of scheef hangen wordt op de ze wijze voorkomen en de wanden zijn dan beter beschermd tegen slijtage.

Kant-en-klare korven

Horticult steenkorven worden voorgemonteerd geleverd met een open deksel en bodem. Daardoor kunnen ze samengevouwen, eenvoudiger worden getransporteerd. Op de plaats van bestemming hoeft u alleen met een handtang en de speciaal bijgeleverde clips de bodem vast te zetten en de korven te vullen. Wij leveren een duidelijke handleiding bij op welke wijze u het geheel verticaal optimaal kunt stabiliseren of verankeren.