Horticult grindkorven met een fijnmazig gaas

Exclusief en gepatenteerd ontwerp

Horticult grindkorven is een gepatenteerd systeem en een exclusief concept. In basis zijn het steenkorven waarbij in de korf aan weerszijden een fijnmazig gaas is aangebracht. De korven kunnen daardoor supersnel gevuld worden met zeer fijn grind van 8 tot 16 mm in verschillende kleuren. De grindkorven worden geprefabriceerd geleverd waardoor plaatsing eenvoudig is zoals bij traditionele schuttingen.
De schuttingen kunnen in verschillende hoogte en lengtes worden besteld, oplopend per 100mm. Door de grote hoeveelheid steentjes bieden dikkere grindkorven een geluiddempende oplossing tegen bijvoorbeeld autoverkeer.
 


Horticult staat garant voor een duurzame steenkorf:

Alle Horticult grindkorven  worden volledig uitgevoerd met topkwaliteit zink/aluminium draad, welke alle garantie biedt tegen doorroesten. 


TIP: Grindkorven kunnen weliswaar eenvoudig door uzelf worden geplaatst maar vragen voor een stabiele en duurzame ‘strakke’ plaatsing wel de nodige aandacht. Daarom wordt er een duidelijke handleiding bijgeleverd. Deze is ook hier te downloaden.


Recente realisatie:

Ter inspiratie een aantal voorbeelden van Horticult grindkorven

Een greep uit de verschillende projecten uit de afgelopen jaren. Oplossingen en ontwerpen door ons of door de opdrachtgever vormgegeven en/of geplaatst. Natuurlijk adviseren wij ook u graag voor een prachtige oplossing van uw wensen.